Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

SiteLink Support & Sales

Welcome to StorageForum!
If you're new take a look at the StorageForum Terms of Use and don't forget to check out Daily Dilbert!

Invoice Error

BlueGroupBlueGroup NARegistered User
Anyone know of an issue where during processing outgoing invoices, the first one will send but the other ones will suffer a processing error? Also trying to process individual invoices fail.

Best Answer

  • GreatSpaceStorageGreatSpaceStorage FLRegistered User ✭✭
    Accepted Answer
    We had the same situation a few weeks ago, call tech support...they will fix your settings.  Seems to happen when there is an update.

Answers

  • westport_ITwestport_IT NARegistered User
    Can anyone from SiteLink post the settings fix?  I've had to switch the email setting's "E-Mail Type" from Microsoft Outlook to SMTP.  I'd rather stay with using Outlook.  I usually have this issue with Outlook 2016.
  • PhilRPhilR New ZealandRegistered User ✭✭
    edited May 2017
    We use the SMTP option. If it's a copy of the email you want then simply select the 'Always BCC the site' tick box. If you don't want to clutter up your inbox, create a rule in outlook that moves the emails from the site address to a particular folder and then mark them as read. This will also mean you have a copy of any email sent from the notes page as well.
  • Sue_CSue_C NADaily Operations Certified, Advanced Operations Certified, Administrator Certified ✭✭✭✭✭
    Hey there everyone, check out our newly-posted FAQ that may help you with emailing errors. Click here to jump to the FAQ. Click on the file at the end of the post called "CustomerOutlookRedemptionFix" to download the word doc.

    @BlueGroup, there are a few possible reasons why you're having this issue, but this is a place to start.
    Tech support (919-865-0789 option 2) would be happy to walk through this with you if you have any questions. They can also address your particular situation in greater detail and solve the problem.
    Hope this helps!
  • westport_ITwestport_IT NARegistered User
    @Sue_Community_Mgr, thanks for the FAQ, but there's a typo that needs correcting.  The command "Regvsr32" should be "Regsvr32" for 'registry server.'

  • Sue_CSue_C NADaily Operations Certified, Advanced Operations Certified, Administrator Certified ✭✭✭✭✭
    Thanks @westport_IT! We will definitely fix that. Glad you're looking at it :)
Sign In or Register to comment.